Tietosuoja

Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimusyhdistys ry (Merikotka ry) tarkoituksena on edistää ja tukea aatteellisesti ja toiminnallisesti laaja-alaista ja korkeatasoista tutkimus- ja opetustoimintaa erityisesti merenkulkuun, meriliikenteeseen ja meriympäristöön liittyen.

Merikotka ry toimii yhteistyössä eri yliopistojen, korkeakoulujen, tutkimuslaitosten, koulutusorganisaatioiden ja muiden tahojen kanssa tutkimustoiminnan edistämiseksi sekä siihen liittyvän korkeakouluopetuksen vahvistamiseksi ja kehittämiseksi.

Merikotka ry on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä.

Verkkopalvelumme voivat sisältää linkkejä muiden organisaatioiden sivuille tai palveluihin, joilla on Merikotka ry:stä erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä.

Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin
  • palveluiden käytön myötä kerättyihin ja
  • analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme keräämiämme tietoja tiedotus- ja julkaisutoimintaan, toimialaan liittyvien seminaarien ja tapahtumien mainostamiseen ja markkinointiin.

Tämä tietosuojalauseke kuvaa Merikotka ry:n henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme.

Tietosuojakäytäntömme päivitetään palveluiden kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa. Voimassaolevat tietosuojakäytäntömme löytyvät tältä sivulta.

Tutustu Merikotkan tietosuojaselosteeseen, joka on samalla rekisteriseloste ja henkilötietolain edellyttämä informointiasiakirja.