The Baltic Seas International Maritime Conference: vielä ehdit jättää abstraktin

The Baltic Seas International Maritime Conference – European Maritime Research from Adriatic to Baltic järjestetään Turussa 24-25. syyskuuta 2019. Kansainvälisen merenkulkualan konferenssin järjestäjinä toimivat Turun yliopisto, Merikotka-tutkimuskeskus sekä Le Havren yliopisto.

Kaikkia viimeisimpien tieteellisten löydösten esittelemisestä kiinnostuneita pyydetään jättämään artikkeli tai abstrakti tilaisuuteen. Liity mukaan jakamaan tuoreimpia innovaatioita ja kehitysaskeleita merenkulun tutkimukseen, edistyksellisiin teknologiaratkaisuihin, merilogistiikkaan ja satamatoimintoihin liittyen. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa ajatuksia ja vahvistaa yhteistyötä kollegoiden kanssa.

Konferenssin ensimmäinen päivä koostuu tieteellisistä esitelmistä. Jälkimmäisenä päivänä Merikotka järjestää erikoissession, jonka teemana on onnettomuusvuotoriskien hallinta Itämerellä. Sessio on suunnattu niin alan ammattilaisille, tutkijoille kuin opiskelijoillekin.

Abstraktien tulee olla yhden sivun mittaisia ja ne vertaisarvioidaan (ns. single-blind peer review). Abstraktit lähetetään osoitteeseen balticseas@utu.fi 15.5.2019 mennessä.

Lisätietoja konferenssiesitteessä